64028.jpg
Tämä lienee yksi lempparinalleista mitä mulla on! Vaikka täytyy taas muistuttaa, että kaikki nallet on samanarvoisia ja yhtä ihania. Mutta kuitenkin. :)
Sain tämän kihlatultani joululahjaksi '04. Olimme jouluostoksilla ja minun tietenkin piti päästä nalleosastoa ihailemaan. Kun näin Vertin, otin sen syliin ja ihastuin siihen täysin! Se oli niin rento ja letkeä painavine jalkoineen. Oikeasti, kun Vertin ottaa syliin, se rötköttää todella rentona eikä sillä ole juurikaan mitään ryhtiä, kuten toisilla nalleilla. :) Oli aika jatkaa matkaa ja kihlattuni kirjaimellisesti veti minut pois nalleosastolta (kuten aina) ja Vertti jäi sinne. Voi sitä tuskaa... :(
No kun sitten jouluaatto tuli ja illalla aukaistiin paketteja, ni yhdestä paketista löytyi tämä ihana nallukka! Kulta oli sen käynyt hakemassa sillon samalla reissulla, ku oltiin jouluostoksilla! :)
Vertti on vähän sellainen "jou jou" nalle. :) Johtuu varmaan sen velttoudesta. Se tykkää röhnöttää toisten isojen nallejen kanssa. Vertillä pituus 36 cm.