Huh huijaa. Pitkästä aikaa uutta karvaturrikkaa pukkaa...eipä ollut mikään helppo tekele tämä nallukka. Mutta valmiiksi sain vaikka aikaa meni enemmän, kuin koskaan ennen nallea tehdessä. Tosin ei se tästä pikkuisesta kuitenkaan johtunut, vaan omista työkiireistä. Näin joulun alla töissä riittää hommaa pitkälle iltaan eikä nallen tekoon ole jäänyt kuin muutamia minuutteja päivässä. Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja tein nallen loppuun, ihan mielenkiinnostakin halusin saada sen valmiiksi, koska kaavat olivat hiukan erilaiset mitä normaalisti, tai siis pelkät jalat oli erilaiset. En tiedä erottuuko kuvasta, mutta jalat ovat koukussa, eli nalle käy hyvin istumaan esim. hyllyn reunalle siten, että jalat "roikkuu". Tosin ei noista tynkäjaloista kyllä paljon jää roikkumaan hyllyn reunalle! :)
Hih, ja nimeksi tämä sai Vinksu koska kuten ehkä huomaa, se on vinollaan lähes joka suuntaan. Pitää muistaa olla ostamatta enää toista kertaa tuollaista kangasta. Hirveän vaikeaa työstää! Varsinkin silmät ja nenä on tosi vaikea tehdä. Mutta tulipahan tehtyä ja tässä hän nyt on.
 Toinenkin nalle on valmiina, muuta kun "liittää" jäsenet yhteen. Mutta siitä kuva joulun jälkeen, koska se on lahjaksi ystävälleni. :)
302288.jpg
Jännittävää joulun odotusta kaikille!